Inloggen
0

De Kwaliteit van Bouwinvest

De woningen die op deze website worden aangeboden, maken deel uit van het woningfonds van Bouwinvest. Bouwinvest is één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders gespecialiseerd in vastgoed. Dit doen wij voor verschillende Nederlandse pensioenfondsen. Wij zijn eigenaar van meer dan 15.500 vrije sector huurwoningen, verspreid over heel Nederland. Meer informatie over Bouwinvest vindt u op www.bouwinvest.nl.

Waar staan wij voor?

We besteden niet alleen veel aandacht aan onze gebouwen, diensten en service, maar ook aan de woonomgeving. Wij ontwikkelen, realiseren of kopen woningen in omgevingen waar mensen graag willen wonen. Nu en in de toekomst. Wij beleggen in vastgoed voor de lange termijn. Dat betekent dat wij continu investeren in het verbeteren van veiligheid, duurzaamheid, onderhoud en woonplezier. Op het gebied van innovatie introduceren we vernieuwende concepten waarmee we onze bestaande en nieuwe huurders van dienst zijn.

Kwaliteit van Bouwinvest:

Als u een woning huurt van Bouwinvest, kunt u rekenen op de kwaliteit van Bouwinvest. Dat houdt in dat de woning altijd:

Huurder als inspiratie

Onze huurders zijn onze inspiratiebron en uitgangspunt. Door het stellen van vragen aan, en door te luisteren naar, onze (toekomstige) huurders zijn we in staat onze woningen steeds beter aan te laten sluiten bij de woonbehoeften en woonwensen van (toekomstige) bewoners. Dit doen we onder meer door onderzoeken uit te zetten. Maar we organiseren bijvoorbeeld ook co-creatiesessies.

Vragen over uw woning?

Bouwinvest heeft het onderhoud en beheer van de woningen ondergebracht bij vaste, lokale samenwerkingspartners // onze vastgoedmanagers. Voor De Werf is dit Wooove BV.